Monipuoliset apteekkipalvelut Tampereella

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikissa lääkehoitoon, terveyteen, ravintoon ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lue lisää palveluistamme ja tule käymään meillä Terveystalon katutasossa. Meille pääset kätevästi myös Hämpin parkista!

  • Lääkityksen tarkistus

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Sopivatko kaikki lääkkeet yhteen? Uskaltaako reseptilääkkeiden kanssa käyttää itsehoitolääkkeitä? Voiko ruoka vaikuttaa lääkkeiden tehoon? Voivatko lääkkeet aiheuttaa haittoja? Tarkistamme kaikkien käytettyjen resepti- ja itsehoitolääkkeiden yhteensopivuuden ja neuvomme niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

  • Lääkemuistuttaja-palvelu

Unohtuiko lääke? Onko Sinulla tai läheiselläsi vaikeuksia muistaa ottaa lääkkeet ajallaan? Lääkkeenoton muistutuspalvelussa ajastamme lääkemuistuttajan hälyttämään ääni- ja valomerkillä aina silloin, kun on aika ottaa lääkkeet.

  • Astmapalvelu

Astmapalvelu perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Se sisältää kaksi puolen tunnin mittaista ennakkoon varattavaa vastaanottoaikaa astman lääkehoitoon koulutetun farmaseutin luona. Päivitä astmaosaamisesi ja omahoito.

  • Inhalaatiohoidon tarkistus

Inhalaatiohoidon tarkistus auttaa Sinua käyttämään inhaloitavaa lääkettäsi oikein ja huolehtimaan suusi hyvinvoinnista lääkkeen käytön yhteydessä. Näin lääkkeeseen liittyvät haittavaikutukset vähenevät ja lääkkeesi tehoaa varmemmin.

  • Mikrospirometria-puhallus

Mikrospirometria-puhallus on tarkoitettu keuhkojen toiminnan seulontaan. Se antaa tietoa paitsi keuhkojen tilavuudesta myös siitä, esiintyykö keuhkoputkissa ahtautumista.

  • PEF-puhallus

PEF-mittauksella saadaan selvitettyä, kuinka nopeaan uloshengitykseen pystyt syvän sisäänhengityksen jälkeen. PEF-mittausta käytetään etenkin astman toteamisessa ja astmahoidon tehon arvioinnissa. Jos sinulla ei ole omaa PEF-mittaria, voit mitata arvosi apteekissamme. Voit meillä tarkastaa myös puhallustekniikkasi.

  • Yksilöllinen tupakastavieroituspalvelu

Harkitsetko tupakoinnin lopettamista? Koetko siinä liikaa haasteita yksin voitettavaksi? Tarjoamme viisivaiheista syvällisempää ohjausta seurantoineen tupakoinnin lopettamista harkitseville ja sitä yrittäville.

  • Verenpaineen mittaus

Voit mittauttaa apteekkikäynnilläsi myös verenpaineesi. Varaa aikaa 10–15 minuuttia ennen varsinaista mittausta paineiden tasaantumiseen.

  • Reseptin uusiminen

Uusimme sähköiset ja paperiset reseptisi. Akuuteissa vaivoissa pyydämme kääntymään itse lääkärin puoleen.

  • Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kuljetamme tarvittaessa lääkkeet kotiisi. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Kysy lisää palveluistamme!

avainapteekit

avainlippu

Facebook